Myślisz Blachopku że mnie coś interesują te twoje ostrzeżenia.
by Blacha xD Po 5 ostrzeżeniach jest ban ]:->
[od Charlie] Ja za takie odzywki do Admina daje 1 ostrzezenie.Mozesz to Dawid usunąć jak ci to nie przeszkadza.
Ja uważam,że Alredon ma jakieś kompleksy w stosunku do tego,że Bielowicko to takie zad**pie. Nie przecze też,że Grodziec to jakieś super miasto tylko taka sama szara wieś. W ogole nie rozumiem tej całej rozmowy i waszego piep****ia która wieś lepsza, a ktora gorsza... zal.
Po prsotu Alredon ma jakies problemy i wyrzywa sie na kolegach z klasy a ze osobiscie nie ma odwagi no to robi to na forum xD

No to wyjdź kiedyś Pietras na osobności
A jeśli chodzi o 50 gr, to mam dalej do baru w Grodźcu, by było tam o 2 zł taniej to bym tam zaglądał częściej, wiem jedno Kobra to jedyna gospoda w okolicy gdzie można zjeść obiad, a "Pod beczką" jest tani bilard, można fajnie se na rowerku pojeździć i w ogóle jest fajnie, ale nie lubię Grodźca i koniec.
No chyba Asiu że ktoś inny tez tam kiedyś był, chociaż przejazdem.
Ostatnio edytowany przez Alredon (2008-01-22 20:31:58)
NO MIMO, ŻE TO JA JĄ ZACZĄŁEM, TO TEŻ TAK ZACZYNAM POWOLI UWAŻAĆ i trzeba coś z tym zrobić. Jakoś trzeba ją skończyć i wiecie co powtórze to co napisałem na "Ulubione gry Online"
Byłem pie***** skurczy**** i PRZEPRASZAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grodziec jest lepszy od Bielowicka, Charlie ma racje, dostałem ostrzezenie za tydzień zostanę zbanowany i pies się do mnie nie odzywa.
Co z tego wynika:
Jestem skończony
i muszę zacząć tylko
Nie no, spoko. Tylko wydaje mi sie,że tu nie ma nic do gadania, bo po za mna i tobą nikt nie wie kompletnie nic ani o Grodźcu ani o Bielowicku. Co do Bielowicka to mają na pewno ładniejszy kościól niż ten w Grodźcu. ble ble ble
noooo i myśle ze temat można zamknąć.
[ZAMYKAM]