JA NIE NAWIDZĘ MATMY (CHWAŁA CI PIOTRUSIU ZA TO, ŻE MASZ TAKIE SAMO ZDANIE).
A pani K***** jescze bardziej.
Nie lubię bioli, w ogóle ludzie zo wy mi tu gadacie, ogólnie szkoła jest do bani i kropka.
Najlepiej to chodziłbym tylko na wf.
Chociaż, Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, weźmy pod uwagę wszystkie przedmioty:
J. Polski - fajnie się gada i śpi (ale to mozna robić w domu),
J. Angielski - Gdyby nie traktowała nas jak psy ("Siad", Zamknąć się") i doceniała nasze trio śpiewu angielskich kolęd (JA, KRZYSIU i BLACHOPEK) uszło by w tłumie.
Historia - nawet nie wiem co powiedzieć
Matma - NIE ZNOSZĘ, NIE NAWIDZĘ I JESZCZE RAZ NIE ZNOSZĘ
Biologia - Zaraz się popłaczę, DRABINĘ NAM SCHOWALI
Chemia - fajnie ogląda się tylko filmy i gada o łatwiznach
Gejografia - Szkoda gadać, pani (nawet nie wiem jak się nazywa, ale mniejsza z tym) gada tak sennie jakby śpiewała kołysankę
Fizyka - Byłoby nudno jak w Grodźcu za dnia, gdyby nie nasze turnieje w rzucaniu kulkami (szykuj się po feriach Blachopku)
Muza - Luzy, bo pani K****** zajmuje się tylko tym country-chórem
WOS - zaraz zemdleję
Rela - może być
Technika - narazie było nudno
Informatyka - tu za to jest ciekawie - elementy, sprawdzian, elementy, sprawdzian i tak w kółko
Wf - nawet pompowanie jest fajne
NO I NAWET NIE JEST TAK ŹLE POWINNI WIĘC WYCOFAĆ TYLKO: historię, matmę, biolę, gejografię, WOS, polski i to chyba wszystko, a nie!! Jeszcze godzinę wychowawczą - siedem godzin we wtorki to za dużo, sześć wystarczy:D
To by byo minimum, maximum to wywalić wszystko)
Ostatnio edytowany przez Alredon (2008-01-18 10:05:50)
Najlepiej jakby w ogóle szkoły nie było, cały czas wolne
Nie szkoła won, wf zostać, w jeden dzień tylko i to od 10 żeby się dało wyspać - 4 godziny grania, w końcu chyba nikt z tu piszących nie ma w domu sali gimnastycznej, gdzie by mógł w zimie se w nogę zagrać, oczywiście jeśli jest śnieg, bo bez niego da się grać.
Aaa tam, ja i tak zdania nie zmienię Jestem za tym żeby szkoły w ogóle nie było... A w zimie jak jest śnieg to można wypożyczyć halę